Ny bog - Metallica: Monstret lever

Masse af rock til Festivalfolket
 

Metallica er et af verdenshistoriens mest kendte og sælgende bands. Danske Lars Ulrich dannede i 1981 Metallica. Hurtigt voksede bandet til at blive verdens største heavy metal-band. 100 millioner plader og CD'ere har de solgt gennem årene.En dokumentarfilm om bandet fik i Danmark en pris, og efterfølgende blev der i sammenhæng med filmen udgivet en dokumentarbog om Metallica. Denne bog fortæller hele historien, indtil mindste detalje - og helt ind til knoglen. Læseren er som en flue på væggen under det hele.

Denne bog udkom på dansk torsdag den 20. april 2006 fra Forlaget Roger. Selvom bogen er trykt i god kvalitet og er på 326 sider, koster den kun 149.- kr. svarende til hvad en CD koster.

Se hvad vi skrev om filmen da den kom: http://metal-coven.dk/htm/Diverse/metallica - some kind of monster.htm

Roskilde Festivalen 2007 har igen eminente navne  på programmet. Der er plads til både legender og tidens tråd:

THE WHO (UK) kaster lange slagskygger i rockhistorien, det samme gør den legendariske ROKY ERICKSON (US), der har leveret blueprintet for meget senere psykedelisk rock og punk. Et par gode eksempler på moderne historisk rodstærk rockmusik er skandinaviske BIGBANG (N), THE LIONHEART BROTHERS (N) og MANDO DIAO (S). Derudover er amerikanske THE BRIAN JONESTOWN MASSACRE (US) et band, der når langt på en velafprøvet formel med deres herlige opdatering af gammel tresserrock. Den humoristiske og uhøjtidelige tilgang til rocken finder vi hos de fornøjelige og elskelige hillbillies i HAYSEED DIXIE (US) og de mandehørmende garagerockere i EAGLES OF DEATH METAL (US).

Der er hård tråd for alle slags gemytter på Roskilde Festival. I den ene ende af spektret har vi bands som de umådeligt populære ørkenrockere QUEENS OF THE STONE AGE (US). Dernæst vil IN FLAMES (S), MACHINE HEAD (US), VOLBEAT (DK), ZYKLON (N), KATATONIA (S) og MASTODON (US) levere glødende farlig tråd i rigelige mængder og længder. I den mere alternative del af årets metalprogram finder vi navne som det instrumentale PELICAN (US), danske THE PSYKE PROJECT (DK) og Isis-disciplene CULT OF LUNA (S). BORIS (JAP) er et af programmets mere udfordrende bud på moderne eksperimenterende metal, mens DREAM OF AN OPIUM EATER (UK/N) bliver en urpremiere på et eksperiment, hvor en række metalmusikere vil akkompagnere nogle spændende horrorkortfilm.

Se meget mere på Festivalens site.

Mere tråd til Roskilde Featival 2007
GOJIRA (F) spiller glødende og progressiv dødsmetal. Franskmændenes forbilleder er tekniske koryfæer som Meshuggah og Mastodon. Bandets navn er japansk for Godzilla, og jorden buldrer lige så meget under fødderne, når dette band spiller, som når det legendariske filmmonster indtager storbyen.

HATESPHERE (DK) er på alles læber som det næste store danske metalgennembrud. Århusianerne har udsigt til en heftig festivalsommer i Europa i kølvandet på det nyeste udspil Serpent Smiles and Killer Eyes, som bygger videre på deres veldrejede blanding af klassisk dødsmetal og groovy thrash med flossede knoer.

Udsolgt til Roskilde Festival 2007

Billletterne til Roskilde Festival 2007 er udsolgt!

Spilleplan til Roskilde Festival
Spilleplanen til Roskilde Festival 2007 er nu på plads, og puslespillet er endnu engang gået op. Der bliver gang i  oplevelserne for rockfolket. Se meget mere på Festivalens site.
 

King Diamond på VoxHall

  KIng Diamond var på banen igen, og kunne opleves på VoxHall.onsdag den 17. oktober. Kings nye album kom på gaden fredag den 29 juni, så det blev  i forlængelse til denne produktion at King Diamond gik på scenen.

Læs hvad vi skrev om koncerten i Kbh   King Diamond

 

VoxHall

 Check de gamle nyheder  i arkivet  - nyere i vores forum, når det kommer på igen

Metal Coven.dk - seneste opdatering: 01-05-2008 16:38

12 ny pladeanmeldelser er online!

Venom "Metal Black" Type O Negative "Symphony for The Devil" DVD Blood Tsunami "Demo 2005"
V/A "Hollywood Hairspray Vol. 5" Vorkreist "Sublimation XXIX A" Diggeth "One More Yesterday"
Sepultura "Dante XXI" The Heretic "Gospel Songs in E Minor" Test Switch Isolator "Let's Dance"

Raunchy  "Death Pop Romance"

Sodom "Lords of Depravity" Still Remains - "...of Love and Lunacy" 
     
Seneste interviews på Metal Coven
Raunchy    

© Metal Coven 1999 - 2008